23 Şubat 2013 Cumartesi

CİDDİ MİSİN?




Bugün bir çılgınlık yap! Her yerde ve her şeyde O'nu düşün. O'nunla konuş! Geçmişindeki tüm karaları bir kenara at ve kalben tövbe et! Yeniden doğ! O'nu oku, O'nu anla ve O'nun senden ne istediğini öğrenmeye çabala! Ruhunu, bedenini, kalbini temizle! Bu kirli, kapitalist, adaletsiz dünyanın düzenine inat! Müzmin bir muhalif gibi.. 
Arkana bakma! Bırak bütün günahların kendi cehennemlerinde kalsın! Tövbe ederek kendi cennetini dirilt! Çok şey istemiyorum, sadece O'nun büyüklüğünü kavra ve kendine bak ve gidenlere... Aldığın nefeste, içtiğin suda kendi acizliğini hisset! Yalnızca O'nun önünde eğil! Yemin ederim yükseleceksin! Öyle güçlü, öyle mutlu hissedeceksin ki kendini, buna sen bile inanmayacaksın ve çevrendekiler de... Özelden daha özel olacaksın, özgür olacaksın ve güzelleşeceksin...
İnanma! O'nsuz mutluluk mümkün değil! İnsanların ağzında çıkana değil, O'nun söylediklerine takıl! Şunun bunun değil, O'nun istediği gibi ol.  Rahatlayacaksın!
O temizlenen herkesi yeniden doğmuş gibi kabul eder korkma! Ve lütfen cehennemine geri dönme! Bak O "Ey müminler, Allah’a tevbe edin ki kurtuluşa eresiniz" Nur/31 diyor. Hadi kurtuluşa! Hadi felaha!
 - Sevilay Meraler-
                                                                                                        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder